Om os

Hvem er Lilli Deco?

Bag Lilli Deco står skiltefirmaet Skiltetrylleriet ApS. Vi er et lille firma med beliggenhed i Fensmark, nær Næstved. Her laver vi alt fra små til store opgaver med folie, hvad end det er en bil der skal wrappes ind, bannere, skilte, plakater, grafisk materiale til din virksomhed, eller om det er en lille sovseskål med dekoration. Vi laver det hele!

Idéen med en wallsticker webshop opstod, fordi Camilla Wetlesen har en særlig passion for folie og gerne ville lave sine egne wallstickers. Derfor satte vi straks idéen igang og skabte vores helt eget univers, med stilrene og nordiske wallstickers og stickers til praktiske formål i en god kvalitet.

Vi har rigtig mange idéer til nye produkter, så følg med her på webshoppen, vores Facebookside eller vores Instagram for sprøde nyheder!

Vores folier er nøje udvalgt af Camilla Wetlesen og Grafiker, for at give det allerbedste udtryk til hver enkel wall sticker, når den sidder på væggen. Faktisk kan folierne flyttes rundt på, så hvis du fortryder dens placering, kan du altid flytte på den igen, uden at limen svigter. Faktisk kan du krølle din wallsticker sammen og hænge den op. - Et fremragende materiale, hvis vi selv skal sige det!

Under 'Vejledning til opsætning' bliver du guidet, til den bedste montering af dine wall stickers og klistermærker.

Vi er en virksomhed bestående af 5 kreative kvinder og mænd der er uddannet inden for skilteteknik og grafisk design.